Η Ψιμυθίωση ή όπως έχει καθιερωθεί σήμερα το “Μακιγιάζ” είναι μία τέχνη γνωστή από τους αρχαίους χρόνους. Η τέχνη του μακιγιάζ έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις και πολλές εφαρμογές, μπορεί να είναι ένα απλό αισθητικό μακιγιάζ μέχρι μια τέλεια αλλαγή προσώπου. Εκείνος που εφαρμόζει την τέχνη αυτή είναι υπεύθυνος για το αισθητικό αποτέλεσμα του καλλωπισμού ή της διαμόρφωσης των χαρακτηριστικών του προσώπου ανάλογα με την περίπτωση.

Η θεματολογία του επιμορφωτικού αυτού σεμιναρίου περιλαμβάνει: Την διαδικασία ενός σωστού ντεμακιγιάζ, Πρωινό, Απογευματινό, Βραδινό μακιγιάζ, Smoky eyes, Μπανάνα, Αντιστροφή, Λάμδα, Νυφικό, Φρύδια και Βλεφαρίδες. Είναι ένα σεμινάριο το οποίο βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των ενδιαφερομένων ως απαραίτητο εργαλείο εξειδίκευσης στον εργασιακό τους χώρο αλλά και για εμπλουτισμό των γνώσεων τους στις συγκεκριμένες ειδικότητες.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται από επαγγελματίες του χώρου και διεξάγεται σε τετράωρα μαθήματα. Η συνολική του διάρκεια είναι 25 ώρες (3 εβδομάδες).

Όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν κατά την διάρκεια των μαθημάτων προσφέρονται από την Σχολή και στο τέλος του σεμιναρίου δίδεται Βεβαίωση παρακολούθησης.

Καλέστε για επιπλέον πληροφορίες τηλ. 28210 88880

Εμπιστευτείτε την εμπειρία των 11 συνεχόμενων ετών στην πόλη μας